vineri, 2 septembrie 2011

Nimic

             Fi-v-ar voua pamantul asta,hainilor, salbatici indoctrinati spre o viata a carnii,inchisi in propria voastra duhoare a minciunii, a inselaciunii, a marsaviei...
            V-as pune pe tava pamantul asta, daca ar fi al meu, dar nu este; nimeni de aici nu detine aceasta bucata mult ravnita de mii de ani, dar tot acel "nimeni" si acel "nu" se straduie sa devina cineva; Cine? Burta voastra, plamanul vostru, inima voastra umpluta cu oftica, cu ura, cu invidie.
            Toti ne nastem oameni, dar nu toti murim la fel..."Suntem propria noastra creatie" in viata asta; suntem rai, pentru ca asa vrem sa fim; suntem buni, pentru ca asa ni se cade a fi; ne alegem cate-o culoare si ne stricam puritatea incarnarii noastre primare, ca la final alegerea sa fie facuta pe baza "albului".
            Va trebuie bani cu sacul, va trebuie vile somptuoase, va rupeti spinarea sa tineti de gologani patati cu sudoarea altora, si cand vedeti ca va este mai greu va inselati aproapele si il patati si pe el.
            Tineti minte! Cum cat ai mai mult, cu atat vrei mai mult!Si intrebarea ce urmeaza: "Cui vor ramane, toate acestea, SUFLETE!"
            La final toti suntem buni si rai, la final toti suntem bogati si saraci, la final toti suntem ce-am fost...nimic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu