joi, 4 august 2011

Maybe...a solution

             Exista oameni "fara doua fete"?
             Eu,personal,nu cred acest lucru.
             Exista in viata momente in care aceasta idee de "om cu doua fete" te salveaza,dar pentru unii oameni aceasta caracterizare devine un mod de a trai..un mod de a minti si de a insela..ceea ce cred ei, le face viata mai usoara..
              FALS!..Prin faptul ca minti pe cel de langa tine cu o asa usurinta inseamna ca nu te mai controlezi si nici macar persoana ta,nu mai stie ce sa creada...si ajungi la ideea ca tu esti om perfect si ceilalti sunt inferiori tie..
              "Vezi intai barna din ochiul tau..si-apoi,paiul din ochiul celuilalt"...ar trebui sa fie sloganul fiecaruia dintre noi..ar trebui...Este greu.
              De ce?
              Pentru ca,omul este egoist..de ce?
              Pentru ca ceea ce-i face lui bine este ceea ce conteaza..Ar trebui sa nu facem pai din barna noastra..si nici barna din paiul celorlalti..
               Nu vreau sa generalizez aceasta idee.Desigur,exista persoane care pun pe primul plan fericirea celorlalti,ca prin acest lucru sa fie si ele fericite...dar,destul de rare aceste cazuri..
               In viata asta ar trebui sa fim mai buni unii cu ceilalti...pentru ca alta ocazie de-a ne impartasi bucuria si bunatatea nu mai avem...Acum trebuie sa ne alegem "o fata" si sa fim sinceri...pentru ca,ocaziile se pierd si ii pierzi si pe cei cu care ai putea fi sincer...si te pierzi si pe tine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu